visit my tumblr page ^O^/



A life learner....Books, movies, and glorious foods lover. Have a big dreams... but wanna \\\"bigger\\\" than her dreams.  A life learner... Love books, glorious foods, and great movies. Proud to be a woman, daughter, sister, and best friend. A dreamer! I am the one who want to be bigger than my dreams. Future researcher and writer.


karena akhir-akhir ini lebih seneng foto-foto dan karena my andro-phone kurang asik buat ngepost text blog. Jadi saya membuat another blog πŸ™‚ sebenernya sih emang pengen punya photoblog. Tadinya seru-seru aja pakai instagram, lama-lama bosen dan agak boros koneksi internet lagian nggak bisa diliat semua orang kan πŸ˜€ sayangnya memang tumblr nggak bisa ada tempat komennya ya πŸ™ yaaaaah nggak apa deh ^^ yang penting happy

selain itu kayaknya kalau lagi in a romantic atmospher, rasanya mau ngegombal… tapi di tumblr kayaknya setting blognya lebih mumpuni buat ngegombal hehehehehe… well, but of course my primary blog still emonikova.web.id but feel freem to visit my tumblr too if you don’t mind.

http://emonikova.tumblr.com

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Idul Adha…. an another nice day with full of story :)
Let’s talk a little bit seriously about… crazy little things called “love”

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.